Onze missie is om alle mensen aan te sporen om ook zelf op zoek te gaan naar de juiste middelen en methode’s op de weg naar gezondheid. Er is enorm veel informatie via o.a. internet te vinden, maar dat is nog geen garantie dat het ook echt is, en ook echt werkt. Zoek contact met ervaringsdeskundigen en tracht daar van te leren. Dit kan de kans vergroten om uw humeur en gezondheid te verbeteren zonder bijwerkingen. We vinden dat belangrijke kennis moet worden gedeeld.

Ontdek hoe belangrijk goede voeding voor u is, neem als voorbeeld een auto; als je in een benzine auto diesel tankt gaat het ook niet goed met die motor, zo simpel kan het zijn. Zuivere voeding en drinken zijn zeer, zeer belangrijk. Ook licht is zeer belangrijk, we worden bepaald niet gezonder van TV, Computer en Telefoonschermen en sommige binnenverlichting.

De zon bevat een breed spectrum van licht, ook rood en infrarood licht. Zonsopgang en zonsondergang heeft ook deze kleuren en zijn gezond voor mens en dier. Maar wanneer hebben/maken we tijd om naar dat gezonde natuurlijke licht te kijken?

Eenmaal een juist led licht apparaat aangeschaft, kunt u zich behandelen wanneer u maar wilt. Op deze manier heeft u alles in eigen hand, geen agenda vol met afspraken, maar met licht behandelen wanneer het u uitkomt! Met een dagelijkse dosis lichttherapie krijgt u op zijn minst een goed humeur !

Heeft u twijfels? Overleg altijd eerst met uw huisarts en of behandelaar. Wij willen zeker niet de rol van de artsen en specialisten overnemen.