Marielle L.

Op advies van onze therapeut, heb ik voor mijn zoon de Xpoboost aangeschaft. Hij heeft een zeer slecht gebit met veel gaatjes en abcessen. Binnen 2 dagen na gebruik van de lamp zag je de abcessen slinken. We gebruiken deze nu al enkele maanden de XPOboost en alle abcessen zijn verdwenen, ook lijkt de cariës in zijn gebit nu stabiel! De begeleiding bij XPOboost is heel fijn en ze denken echt met je mee!



Michel – 10 september 2019

Michel, (53jr) Diagnose PSC ( leverziekte) en Colitits Ulcerosa).
Even een update, ik gebruik de Xpoboost Maxi reeds vanaf begin 2018.
Colitis Ulcerosa heb ik geen last meer van gehad binnen een paar weken na gebruik van de Xpo Maxi. Nu onlangs een coloscopie (darmonderzoek) gehad en er was geen enkel spoor van Colitis Ulcerosa te bekennen.
Had ik ook wel verwacht want heb er al ruim anderhalf jaar geen last meer van. Ook heb ik geen sepsis meer gehad ivm de PSC, minder pijn en meer energie, Super!

——————————————————————————————

Willem, december 2018.

Hoewel ik al 80 jaar ben en al 40 jaar kaal ben op mijn hoofd begon er na een aantal weken weer haar te groeien. Ik kon het bijna niet geloven. Eerst wat donshaartjes en later werden ze steeds dikker en zelfs ook donker van kleur. Ik heb de lamp eigenlijk gekocht voor gewrichten en herstel na operatie en dat werkt wonderwel. Minder last van gewrichten en minder pijn. Een snel herstel op mijn leeftijd is op zich al bijzonder, en dat is deze lamp ook!

——————————————————————————————-

Charlotte Wiering – 13 september 2019

Ik ervaar zelf meer energie, mijn concentratievermogen is beter en mijn nek is flexibeler geworden (bijvangst, want ik had er geen last van). Mijn man heeft last van zijn rug (gehad) en merkte dat het herstel veel sneller gaat met de Xpoboost.
Ik had het apparaat in eerste instantie voor mijn praktijk gekocht zodat ik mijn cliënten er mee kan helpen, maar doordat ik zelf er baat bij heb, wilde ik deze zelf houden en snel een tweede gekocht voor de praktijk. Wij willen niet meer zonder :-). Voor de aankomende wintermaanden lijkt het mij ook heerlijk zo’n zonnetje in huis.

—————————————————————————————–

 

Smits – 10 september 2019

We zijn beide al ruim 80 jaar oud. Mijn man heeft “zonneschade” plekjes op zijn hoofdhuid en heeft last van zijn gewrichten. De Xpoboost Mini werkt voor beide goed, maar wat ook nog opviel is dat hij weer meer zin in het leven heeft en beter gehumeurd is. Echt het geld meer dan waard.
Fam. Smits

————————————————————————————–

Ingrid – 24 juli 2019

Wat een geweldige lichttherapie lamp. Ik kan niet meer zonder. Het heeft mij geholpen om lichamelijk en geestelijk weer meer in balans te komen.
Na een langere periode van stress kreeg ik allerlei lichamelijke klachten. Verschillende lichamelijke onderzoeken gehad zoals darm- en maag onderzoek. Baarmoederonderzoek, onderzoek voor reuma en het immuunsysteem. Ook fysiotherapie gehad voor pijn in de arm, schouders, nek. Dit heeft geholpen, maar de klachten bleven terug komen. Naast de genoemde klachten had Ik ook last van algehele stijfheid, pijn in de rug en weinig energie. Ik voelde me echt 10 jaar ouder.
Gelukkig konden ze in het ziekenhuis niks vinden, maar de klachten waren er nog wel. Ik heb nooit geweten dat je je lichaam zelf zo ziek kunt maken.
Toen ik begon met Xpoboost lichttherapie, merkte ik al vrij snel dat de therapie lamp een positieve uitwerking had op al mijn klachten. Ik voelde ook dat de lamp stress verlagend werkt. Ik voelde me echt rustiger worden van binnen.
Ik kreeg meer energie, de stijfheid werd minder, ik voelde me met de dag vitaler worden en vooral ook blijer. Mijn depressiviteit is omgeslagen in positief denken. Ik heb weer zin in het leven en heb weer energie om nieuwe dingen op te pakken, waarbij ik wel bewust erop let of die nieuwe dingen mij energie opleveren of kosten. Ook voel ik me weer 10 jaar jonger i.p.v. ouder.
Ik ga iedere dag 10-15 minuten voor de lichttherapie lamp zitten en daardoor blijf ik vitaal. Klachten in rug en schouders verdwijnen dan weer snel. Ook helpt het om mijn immuunsysteem op peil te houden.
Ik raad het iedereen aan om Xpoboost te gaan gebruiken, het helpt echt bij het gezond worden en blijven. Het lichaam herstelt zichzelf hiermee, hoe mooi is dat?

———————————————————————————–

 

Sander, Duitsland/Germany

Niet verwacht:Voor mijn vrouw hebben we een Xpoboost Medi aangeschaft vanwege haar pijnlijke gewrichten. Ze heeft wel iets verbetering van de klachten. Wat we niet hadden verwacht is dat mijn gezondheid zoveel beter is geworden. Ik heb flink last van huisstofmijt allergie gehad, veel slijm en slechte conditie/moeheid.

Sinds het gebruik van de Xpoboost Medi binnen enkele weken vele malen betere conditie, en is slijmvorming reeds tot nihil gebracht. Superblij met deze aankoop.

Johan, Depressie en PTSS

Ik heb de Xpoboost Medi sinds een half jaar in huis. Deze gebruik ik elke ochtend 10 minuten, en circa 3x per week ook in begin van de avond 10 minuten. Mijn gemoedsrust is beduidend verbeterd, ik heb ook meer energie en heb positievere gedachten dan de afgelopen 10 jaar. Ik kan beter plannen en heb meer zin om onder de mensen te komen. In het algemeen gaat alles beter, het klinkt misschien ongelofelijk, maar het is echt zo. Ik had geen idee dat dit licht zo belangrijk was voor je gehele gestel, zo zie je maar. IK kan het iedereen, en zeker als je al klachten hebt, aanraden.

———————————————————————————————

Laura, 22 jaar

Ik heb goede resultaten, minder puistjes en de huid ziet er mooier uit. Ben nu bezig met striae plekjes op mijn been. Heb één kant behandeld en de andere kant niet, na 4 weken is het niet weg, maar zie wel duidelijk verschil!


Teus

Ik heb even een heel andere reactie, ik heb een kat die steeds zieker werd, bewoog bijna niet meer en at niet meer. Bij de dierenarts foto’s gemaakt, spuitjes gekregen en uiteindelijk Prednison, daarna werd de kat steeds zieker en begon te rillen. Dierenarts nog een keer gebeld, die aangaf het beestje beter te euthanaseren., maar  ik heb hem toch weer mee naar huis genomen. Ik dacht ik leg de kat ook onder de therapie lamp, kijken of het iets doet. Hij bleef goed onder de lamp liggen, maar deed toch al niets meer als liggen. Hij leek meer dood dan levend. De volgende dag liep de kat weer de trap op en neer, en begon weer wat te eten!! Ik weer de dierenarts gebeld, deze gaf aan dat het een tijdelijke opleving was en dat hij binnen een week dood zou zijn. Nu weer een aantal weken verder, de kat eet en beweegt weer een stuk beter. Uiteindelijk zal hij toch sterven net als iedereen, want hij is al oud natuurlijk. Wel heel bijzonder!


Jaimy van Eck, 24 jaar

Als actief sporter probeer ik rekening te houden met mijn voeding en slaappatroon, om zo mijn lichaam de rust te gunnen die het nodig heeft. Ondanks dat ik hier veelvuldig rekening mee houd, heb ik regelmatig last van verschillende blessures. Deze blessures zijn voornamelijk spierblessures als gevolg van overbelasting. Mijn fysiotherapeut verklaart dat dit komt doordat mijn lichaam er wat langer dan gemiddeld over doet om afvalstoffen af te scheiden en te herstellen.

Om hier iets aan te veranderen, ben ik naarstig op zoek gegaan naar mogelijke oplossingen.Gechargeerd gezegd, lijkt het vandaag de dag een uitzondering te zijn als je geen voedingssupplementen en andere middelen slikt. In mijn omgeving hoor ik mensen er continu over en op social media word je ermee doodgegooid.

Ik ben specifiek op zoek gegaan naar een oplossing voor het snelle verzuren en het langzame herstel. Via via heb ik gehoord over de toepassing van LED-verlichting om herstel te stimuleren. Aangezien ik over weinig kennis beschikte omtrent dit onderwerp, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Zo heb ik kennis opgedaan over de werking van o.a. mitochondriën. Ik zag dat in Amerika een soortgelijk product al wat jaren op de markt is met ook zeer goede ervaringen van de gebruikers. Daar is het apparaat duurder, en ook de verzendkosten en btw kwamen er nog bij, zodoende geen optie voor mij.

Mijn vader adviseerde mij om te starten met deze  non-invasieve lichtbehandeling van Xpoboost. Inmiddels heeft mijn vader het apparaat aangeschaft en weet ik niet beter. Om de dag ga ik een kwartiertje voor de lamp staan en ik merkte vanaf dag één verschil. De manier van vermoeid raken is totaal anders. Verzuring is niet meer aan de orde en ik voel mij fitter dan ooit. Ik sport momenteel vijf- á zesmaal per week. Ik kan deze vorm van ‘bezig zijn met je lichaam’ iedereen aanraden. Het kost mij een uurtje in de week en het brengt geen schade op zowel korte als lange termijn. Dat laatste is voor mij het voornaamste, want ik voel mij er beter door en blijf mij er beter door voelen.


Michel, 52 jaar – Leverziekte PSC en Colitus Ulcerosa

Sinds 2008 gediagnosticeerd met PSC; Primair Sclerosende Cholangitis ( zeldzame progressieve leveraandoening) en lyme. Sinds 2017 is er ook Colitus Ulcerosa vastgesteld. Onregelmatig is mijn gezondheid, sterk wisselend, ernstige moeheid , ontstekingen van de galwegen binnen en buiten de lever. Soms gevolgd door een sepsis, hierdoor levensbedreigende situaties als gevolg. Vele malen veel anti biotica gehad, cocktails ervan en andere combinaties.

Via via te horen gekregen dat een apparaat met ledlicht goed zou kunnen helpen. Hoewel ik erg sceptisch was,( geloofde er helemaal niet van, maar had niets te verliezen)  ten opzichte van deze lampen, direct een sessie gedaan met de led lichten. Resultaat was voor mij onvoorstelbaar positief.  Direct na de behandeling moe en loom , dit wisselend door de dagen van behandeling heen. ( 3 maal per week een sessie, 3 weken achtereen.) Meest opvallend was reeds binnen 1 week: een pijnlijke plek in de bovenbuik was verdwenen, wel andere activiteit van lever gevoeld ( aanwezigheid, zeker geen echte pijn. Opvallend: Deze plek was sinds 2013 permanent aanwezig, een pijnlijk plekje in de leverstreek.

Indien deze pijn erger werd, was een sepsis het gevolg; een ernstige waarschuwing dus. Deze pijnlijke plek is verdwenen!. Nu veel meer energie en levenslust.

Iemand die helemaal gezond is, zal waarschijnlijk niet zo’n groot verschil merken. Hoewel ik ook gelezen heb van onderzoeken bij sporters die hun prestaties ook duidelijk verbeteren. Op https://www.ncbi.nlm.nih.gov zijn er erg veel onderzoeken te vinden waaruit blijkt dat fotobiomodulatie ontzettend positieve uitslagen genereert en veel bij kan dragen aan onze gezondheid en sterkte.

Allesomvattend: ongelofelijk resultaat wat ik NOOIT verwacht had.

Tuurlijk, volgens de wetenschap heb ik een progressieve zeldzame aandoening waar niets aan te doen valt, maar wat ik  nu voel en kan, ten opzichte van vóór de licht therapie is vele malen positiever.  Ik zie de toekomst weer positiever tegemoet en durf weer plannen te maken!


Anne de W. – Lyme Borreliose en hernia

Ik heb al jaren Lyme, antibiotica gehad en veel andere therapieën geprobeerd. Slechts na 1 behandeling licht therapie beduidend meer energie, daarna energie wisselend in eerste 2 weken, derde week constant meer energie.
Ik zeg niet specifiek dat ik van lyme verlost ben ( weten we niet zeker) , maar ik voel mij beduidend beter en heb veel meer energie. Ook heb ik 2 lumbale wervels diep terug geschoven. Met regelmaat pijn tot en met de hak en slecht kunnen lopen.
Na 2 weken licht therapie zo goed als pijn vrij en beduidend beter bewegen. Het komt soms terug, maar kan het nu beter in de hand houden.

 


John v.E. – 62 jaar – Leverziekte PSC

Sinds een 5 tal jaar bekend met primar scleroserend cholangitis. Na ingrijpende buikoperatie, de de Whipple-operatie , verwijdert de chirurg het deel van de alvleesklier, samen met de twaalfvingerige darm, de galblaas en een gedeelte van de galweg.

Na zorgwekkende toestanden in het ziekenhuis, eenmaal thuis zeer veel moeheid. Ook na meer dan een half jaar weinig verbetering en conditie ging achteruit. Ik zag meer en meer wit, grijs en later zelfs echt grauw. Na gebruik van de Xpoboost led lamp beduidend meer en constantere energie. Zelfs binnen 4 weken al zeer veel verbetering en dit krijg ik ook te horen van bekenden, die blij zijn dat ik er weer gezond uitzie.

Onvoorstelbaar dat dit kan. Dit had ik nooit geloofd, en ik zei in beginsel nog, ik geloof niet in die lampjes. Wat ben ik blij dat ik dit ben tegen gekomen, kan het iedereen aanraden.


Johan, Depressie en Ptss gerelateerde klachten.

Ik heb de Xpoboost Medi sinds 5 maanden in huis. Deze gebruik ik elke ochtend 10 minuten, en ca 2 a’3 x per week ook in de avond 10 minuten. Mijn gemoedsrust is beduidend verbeterd, ik heb meer energie en heb positievere gedachten dan de afgelopen 10 jaar. Ik kan beter plannen en heb ook meer zin om onder de mensen te komen. In het algemeen gaat alles beter, klinkt misschien ongelofelijk, maar het is echt zo. ik had geen idee dat dit licht zo belangrijk was voor je gehele gestel, zo zie je maar. Ik kan het iedereen , en zeker als je al klachten hebt, aanraden.

_____________________________________________________

   Gerbrand Wiersema

Fantastische lichttherapie met de XPOBOOST, waardoor ik na 14 dagen dagelijks 2x 10 minuten van mijn, niet door artsen te behandelen ontstoken poliepen in mijn voorhoofd, genezen was. Xpoboost heel erg bedankt. Het voelt alsof er een wonder is verricht.

——————————————————————————————

Jeanet, Energie en pijn.

Het is inmiddels een week geleden dat ik de beurs heb bezocht en onder de lamp heb gelegen. In eerste instantie merkte ik er niet zoveel van, maar een paar dagen later wel op een wandeling voelde mij erg energiek en had minder pijn tijdens het lopen. Dat gevoel duurde een paar dagen.

______________________________________________________

John van Eck te Grave, suiker, cholesterol, ASAT, ALAT waarden verbetering.
Mijn naam is John van Eck en ben woonachtig te Grave. Ik ben 62. Op mijn 38ste ben ik gedotterd omdat ik 1 vernauwing had in de linker kransslagader. Op mijn 50ste ben ik weer gedotterd maar nu vanwege 5 vernauwingen. Ik heb toen 4 stents gekregen. Verder is gebleken dat ik ook een auto-immuun ziekte(PSC) heb. In 2017 ben ik geopereerd omdat ik kwaadaardige cellen had in mijn galweg. Ik heb toen de PPPD-operatie moeten ondergaan waarbij de galweg, de galblaas, de 12-vingerige darm en de helft van de alvleesklier is weggenomen. Ik ben al die jaren onder toezicht geweest bij de cardioloog en later ook bij de MDL arts en natuurlijk bij de chirurg die mijn PPPD-operatie heeft uitgevoerd.
In april 2018 heb ik kennis gemaakt met de lichttherapie van Xpoboost en ben toen gestart om op regelmatige basis de lichttherapie toe te passen. Omdat mijn bloed elk jaar minstens 2 maal wordt afgenomen om waarden zoals alat, asat, cholesterol en suiker te bepalen, heb ik natuurlijk mooie ijkpunten. In mei 2018 is er bloed afgenomen en ook in november 2018. Die uitslagen worden natuurlijk besproken met de cardioloog en de letterlijke vraag van de cardioloog was tijdens mijn laatste bezoek in november: “Meneer van Eck, wat heeft u gedaan in het afgelopen halfjaar?” Hij was verbaasd omdat mijn bloedwaardes nog nooit zo mooi waren geweest. Ik vertelde hem van de positieve ervaringen met Xpoboost lichttherapie en hij vertelde mij dat hij daar wel in geloofde.
Verder is het zo dat bij bloed afname in oktober 2018 m.b.t. mijn PPPD-operatie de waarde van mijn Gamma GT(118) en de Alkalische fosfatase(151) de waarden waren gedaald naar respectievelijk 74 en 92 ten opzichte van de waardes in december 2017.
John van Eck, Suiker, cholesterol, ASAT, ALAT waarden verbetering.

_______________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________